Muaji i Letërsisë

Një traditë e paharrueshme e shkollës sonë është “Muaji i Letërsisë”.Gjatë këtij muaji plot “ethe” dhe emocione vëmendja i shkon plotësisht gjuhës sonë të bukur shqipe. Gjuhë, themeli ndërtues i identitetit tonë kombëtar, na shton vlera të pafundme dhe na përcjell histori plot vuajtje dhe gëzime, humbje dhe fitore.Nxënësit e shkollës sonë i përcjellin këto… Continue reading Muaji i Letërsisë

Suksese të mëtejshme përfaqësuesve të nxënësve tanë

Elia Kondi me shumicë votash u zgjodh në krye të senatit .Senati i shkollës do të sigurojë bashkepunim me drejtorinë e shkollës, këshillin e mesuesve, bordin dhe këshillin e prinderve.I urojme suksese senatit te ri dhe në veçanti i urojmë suksese presidentes së senatit të nxënësve Elia Kondi dhe zv. presidentit Martin Lipe për vitin… Continue reading Suksese të mëtejshme përfaqësuesve të nxënësve tanë

Turgut Ozal sot zgjedh përfaqësuesin e nxënësve

Sot më 09.10.2020 u mbajtën zgjedhjet për president të senatit të nxënësve të shkollës. Votimet ishin demokratike ku çdo nxënës pati të drejtë të përdorë votën e tij/saj të fshehtë dhe të lirë. I urojmë suksese nxënëses Elia Kondi, ku me shumicë votash u përzgjodh presidente e senatit të nxënësve të shkollës per vitin shkollor… Continue reading Turgut Ozal sot zgjedh përfaqësuesin e nxënësve

Le të vazhdojmë përpara, të gjithë së bashku, për më larg.

I dashur mësues, Nesër është dita e parë e shkollës, kur pas gati 6 muajsh, shkolla do të gjallërohet sërish. Përpara nesh do të jenë nxënësit që mezi presin t’i kthehen normalitetit të munguar. Le ta shikojme këtë mënyrë organizimi si një ndryshim për të cilin kemi patur nevojë. Ky vit na priti ndryshe, por… Continue reading Le të vazhdojmë përpara, të gjithë së bashku, për më larg.

Menaxhimi i fillim vitit shkollor

Në takimin e sotëm bashkebisedim mes mësuesve dhe psikologeve të shkollës për “Menaxhimin e fillim vitit shkollor”. Përgatitemi moralisht që të menaxhojmë më së miri fillimin e vitit dhe nxënësit tanë të ndjehen sa më mirë në ambientet e shkollës së tyre. Falenderojme po ashtu psikologet e shkollës për mbështetjen e dhënë.

Cyberspace Mathematical Competition, CMC 2020

Nxënësit e Shkollës Turgut Ozal Tirana Heidi Durrësi, Daniel Budina, Marin Qirjo do të përfaqësojnë Shqipërinë në Edicionin e parë të Cyberspace Mathematical Competition, CMC 2020. Ky event do organizohet virtualisht në SHBA me 12-20 Korrik 2020 dhe do marrin pjesë rreth 75 shtete.Ju urojmë suksese nxënësve tanë.