Në takimin e sotëm bashkebisedim mes mësuesve dhe psikologeve të shkollës për “Menaxhimin e fillim vitit shkollor”.

Përgatitemi moralisht që të menaxhojmë më së miri fillimin e vitit dhe nxënësit tanë të ndjehen sa më mirë në ambientet e shkollës së tyre.

Falenderojme po ashtu psikologet e shkollës për mbështetjen e dhënë.