Karriera

KARRIERA

Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë?

Ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve të talentuar dhe të apasionuar, për t’iu bashkuar ekipit tonë të jashtëzakonshëm të mësimdhënësve.

Shkolla jonë ofron paga konkurruese dhe përfitime, mundësi për zhvillim profesional dhe një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues. Ne jemi në kërkim të individëve që ndajnë me ne vlera të përsosmërisë, integritetit dhe pasionin për arsimin.

Aktualisht po pranojmë aplikime për pozicione të ndryshme, mësimdhënës dhe jo mësimdhënës. Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi të dorëzoni aplikimin tuaj, duke përdorur formularin e mëposhtëm:

KRITERET E PRANIMIT

Kriteret për t’u pranuar si mësimdhënës

Kontakto Tani!

Stafi jonë është i gatshëm për tju ardhur në ndihmë për çdo pyetje që mund të keni. Ju mund të na kontaktoni dhe vizitoni në adresat e mëposhtme.

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

Dërgo një mesazh!

Success
Faleminderit! Kerkesa juaj u dergua me sukses!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!

Shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” 

Kontakt

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

@ Copyright 2022 by Turgut Ozal Education Sh.a