Stafi Ynë

STAFI I SHKOLLËS

Stafi Drejtues

MUSTAFA GEZEN 2
MUSTAFA GEZEN

Administratori i Shkollës

Mustafa Gezen është administator në shkollën e mesme “Turgut Ozal”. Me përvojë të gjerë si mësues dhe drejtor shkolle, Mustafa vjen në rolin e tij si administator, me njohuri e aftësi të shumta.

Para se te punonte në pozicionin aktual, Mustafa Gezen ka shërbyer si Koordinator Akademik në Turgut Ozal.  Ai ka dy diploma Bachelor, një në Gjuhë Angleze dhe një tjetër në Marrëdhënie Ndërkombëtare, si dhe një diplomë Master në Aftësitë e Komunikimit.  Ai ka dhënë mësim në programet IGCSE Anglisht dhe Perspektiva Globale, në shkolla të ndryshme dhe numëron certifikime të shumta, duke përfshirë edhe certifikata të CELTA dhe DELTA. Ai është i apasionuar për të ndihmuar nxënësit që të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore.

Përveç përvojës së tij si mësues, Mustafa Gezen ka dhe përvoja në role udhëheqëse në shkollë. Ai ka shërbyer si Ndihmës Drejtor, Koordinator Akademik, Drejtor i Shkollës së Mesme dhe Drejtor Ekzekutiv i Akademikëve në nivele të ndryshme, në shkolla ndërkombëtare e kombëtare private.  

Mustafa Gezen është gjithashtu një mësues-trajner, që ndan njohuritë dhe aftësitë e tij me arsimtarë të tjerë.

SONILA SHEHU2
SONILA SHEHU

Drejtoreshë Didaktike

Sonila Shehu është drejtoreshë didaktike dhe nëndrejtoreshë në shkollën e mesme “Turgut Ozal”.  Ajo iu bashkua shkollës sonë në vitin 2001, si mësuese e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë.

Sonila ka diplomë Bachelor në Gjuhë shqipe dhe Letërsi dhe Master në Komunikim dhe Marrëdhënie me Publikun.  Gjatë viteve, ajo i ka shërbyer shkollës në funksione të ndryshme. Ka qenë Këshilltare shkolle, Përgjegjëse e Katedrës dhe Nëndrejtoreshë. Me përvojën dhe aftësitë e saj të gjera në arsim, Sonila luan një rol kryesor për t’u siguruar që shkolla të mbajë standardet më të larta akademike dhe të sigurojë një mjedis të përshtatshëm për nxënësit, që të rriten dhe të kenë sukses.

Në kohën e lirë, Sonila kënaqet me familjen. Ajo është një nënë krenare e një djali dhe një vajze. Sonila është gjithashtu një lexuese e zjarrtë dhe ka një interes të veçantë për gazetarinë.

BUJAR MUZHAQI1
BUJAR MUZHAQI

Nëndrejtor

Bujar Muzhaqi është nëndrejtor në shkollën e mesme “Turgut Ozal”.  

Me përvojë të gjerë në role drejtuese, në Kosovë, Turqi dhe Tajlandë, Bujari sjell një pasuri të madhe me njohuri e aftësi, që i shërbejnë më së miri në rolin e tij si nëndrejtor.

Krahas përvojës së tij në drejtimin e shkollës, Bujari është edhe një mësues shumë i aftë i gjuhës angleze. Ai ka dhënë lëndën e anglishtes në nivele të ndryshme, nga shkolla fillore deri në universitet.  Angazhimi i tij në arsim dhe pasioni për të ndihmuar nxënësit në arritjen e suksesit, pasqyrohen në punën e tij në Turgut Ozal.

Si nëndrejtor, Bujari luan një rol kyç në mbështetjen e rritjes akademike dhe personale të nxënësve, duke punuar ngushtë me kolegët e tij, për t’u siguruar që shkolla të ofrojë një mjedis mësimor pozitiv dhe edukativ për të gjithë.  

Përvoja e tij e gjerë dhe aftësitë drejtuese janë pasuri të paçmueshme për komunitetin e Turgut Ozal.

BRENARDO NUREDINI
BRENARDO NUREDINI

Nëndrejtor

Brenardo Nuredini është Koordinator Akademik në shkollën e mesme “Turgut Ozal”, ku punon edhe si mësues i biologjisë, që nga viti 2015. 

Me përvojë të gjerë në Programet Ndërkombëtare të Kembrixhit, Brenardo është i apasionuar për t’u ofruar nxënësve një arsim cilësor, që i përgatit ata për sukses në të ardhmen e tyre, në aspektin akademik dhe profesional.

Krahas rolit të tij si mësues, Brenardo ka shërbyer edhe si Shef Lënde dhe Shef Departamenti. Ai është veçanërisht i apasionuar pas biologjisë dhe punon me zell për të përgatitur nxënësit për Olimpiadat Kombëtare.

Vazjana Nezha
VEZJANA NEZHA

Koordinatore Akademike

Vezjana Nezha është mësuese në lëndën e Biologjisë në Shkollën e Mesme “Turgut Ozal” dhe, në të njëjtën kohë, mban pozicionin e Koordinatores Akademike dhe Përgjegjëses së Departamentit të Biologjisë në këtë institucion.
Pasioni i Vezjanës për fushën e biologjisë ka bërë që ajo të angazhohet plotësisht për të sjellë njohuri të paharrueshme tek nxënësit e saj përmes një mësimdhënie interaktive. Në sajë të përkushtimit ndaj lëndës dhe angazhimit të vazhdueshëm, ajo ka krijuar një mjedis mësimor të pasur, ku nxënësit janë të nxitur të zhvillojnë njohuritë e tyre dhe të eksplorojnë në botën mahnitëse të shkencës së biologjisë.
Në shërbim të punës së saj në shkollë, Vezjana ka ndjekur studime pasuniversitare master në “Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji”. Ky master e ka pajisur atë me aftësi të avancuara në këshillimin e nxënësve, duke siguruar mirëqenien emocionale të tyre gjatë procesit të të mësuarit dhe në menaxhimin e detyrave akademike e administrative në shkollë.

Eglantina Mulleti
EGLANTINA MULLETI

Shefe e Udhëzimit dhe Këshillimit

Eglantina Mulleti është mësuese e matematikës dhe Këshilltare për Nxënësit, në shkollën e mesme “Turgut Ozal”. Këtë vit akademik , duke iu bashkuar shkollës, ajo sjell përvojën e saj 20 vjeçare, duke kontribuar në mësimdhënie si dhe në rolin e saj si Shefe në Zyrën e Udhëzimit dhe Këshillimit. Si Këshilltare e Nxënësve, Eglantina punon me nxënësit, për të ofruar udhëzime dhe mbështetje, për çështje akademike dhe sociale.

Ajo është gjithashtu përgjegjëse për organizimet e aktiviteteve të klubeve të shkollës, duke i ndihmuar nxënësit, që me anë të këtyre aktiviteteve, të orientohen dhe qartësohen në lidhje me rrugëtimin e tyre drejt karrierës dhe profesionit që do të zgjedhin në të ardhmen.

KASTRIOT CAPA

Këshilltar Shkollor

Kastriot Capa është mësues i fizikës dhe Këshilltar për Nxënësit, në shkollën e mesme “Turgut Ozal”.  Së fundmi, duke iu bashkuar shkollës, ai sjell shumë përvoja dhe aftësi të reja, në rolin e tij në Zyrën e Udhëzimit dhe Këshillimit. Si Këshilltar i Nxënësve, Kastrioti punon ngushtë me ta, për të ofruar udhëzime dhe mbështetje, për çështje akademike dhe sociale. 

Ai është gjithashtu përgjegjës për dhënien e këshillave dhe udhëzimeve për aplikimet universitare, duke i ndihmuar nxënësit që të lundrojnë në procesin kompleks të aplikimit në institucionet e arsimit të lartë.

Përveç punës së tij si Këshilltar i Nxënësve, Kastrioti është gjithashtu një mësues shumë i aftë i fizikës, i përkushtuar për t’u ofruar nxënësve një bazë të fortë, në këtë lëndë të vështirë.  Pasioni për arsimin dhe angazhimi i tij për të mbështetur rritjen akademike dhe personale të nxënësve, pasqyrohen në punën e tij në Turgut Ozal.

mirjana
MIRJANA UZUN

Zyra e Financës

Zyra e Udhëzimit dhe Këshillimit

Eglantina Mulleti
EGLANTINA MULLETI

Shefe e Udhëzimit dhe Këshillimit

KASTRIOT CAPA

Këshilltar Shkollor

NURAY DONMEZ

Këshilluese e Arsimit të Lartë

OMUR OYURCA

Përgjegjës Alumni

Tamerlan Shergazy
TAMURLAN SHERGAZY

Këshilltar për Universitetin

ENEJDA DAMZI
ENEJDA DAMZI

Asistente e Zyrës

Aida Kamberi (1)
AIDA KAMBERI

Psikologe

Suela Tasha
SUELA TASHA

Psikologe

Stafi Administrativ

Albulena Luli
ALBULENA LULI

Burimet Njerëzore

Eduart Boja
EDUARD BOJA

Menaxher IT

Mustafa Balci
MUSTAFA BALCI

Shefi i Transportit

Drilon Gelaj
DRILON GELAJ

Shefi i Mirëmbajtjes

Elveta Tomorri (2)
ETLEVA TOMORRI

Doktoreshë

Ola Xhaferaj
OLA XHAFERAJ

Dizejnuese

Greta Asllani
GRETA ASLLANI

Head of Office

Armela Likollari
ARMELA LIKOLLARI

Sekretare

Artiola Rama
ARTIOLA RAMA

Përgjegjese e bibliotekës

Valentina Yzeiri
VALENTINA YZEIRI

Recepsioniste

Inesa Hajnaj
INESA HAJNAJ

Recepsioniste

Stafi Akademik

ROZA PALI
ROZA PALI

Gjuhë Shqipe

FLORA COLLAKU
FLORA COLLAKU

Gjuhë Shqipe

BRUNILDA KARASANI
BRUNILDA KARASANI

Gjuhë Shqipe

RAJMONDA HAXHIAJ
RAJMONDA HAXHIAJ

Letërsi

ANIRA STAFA
ANITA STAFA

Letërsi

IRENA RAMA
IRENA RAMA

Anglisht

BUJAR MUZHAQI1
BUJAR MUZHAQI

Anglisht

ADELAJDA MUJO
ADELAJDA MUJO

Anglisht

ERIONA BACI
ERJONA BACI

Anglisht

MARINELA ZIU
MARINELA ZIU

Anglisht

Fatjon Reci
FATJON RECI

Matematikë

ARION ISMAILI
ARION ISMAILI

Matematikë

Eglantina Mulleti
ENGLANTINA MULLETI

Matematikë

ALBERT SHIMA
ALBERT SHIMA

Matematikë

OLTIONA SHKULAKU
OLTIONA SHKULAKU

Matematikë

Fjorda Canga
FJORDA CANGA

Matematikë

Dorina Sina (2)
DORINA SINA

Matematikë

ERISA MUHJA
ERISA MUHJA

Matematikë

DONIKA CEKREZI
DONIKA CEKREZI

Matematikë

KASTRIOT CAPA
KASTRIOT CAPA

Fizikë

DANIELA DOMI
DANJELA DOMI

Fizikë

NURAY DONMEZ
NURAY DONMEZ

Fizikë

JONIDA STAFAJ
JONIDA STAFAJ

Fizikë

BRENARDO NUREDINI
BRENARDO NUREDINI

Biologji

HAXHIRE LLESHI
HAXHIRE LLESHI

Histori

AMARILDA MEGJIDI
AMARILDA MEGJIDI

Histori

ILIR VELO
ILIR VELO

Histori / Gjeografi

Ejona Pistolja (1)
EJONA PISTOLJA

Biologji

Vazjana Nezha
VEZJANA NEZHA

Biologji

Klaudia pirolli
KLAUDIA PIROLI

Biologji

placeholder.png
JONIDA LAMCE

Gjeografi

OLANDA DALLA
OLANDA MUCA

Gjeografi

Denada Cenaj
DENADA CANAJ

Gjeografi

DANIELA CUKA
DANIELA CUKA

Qytetari/Ekonomi

XHESIKA XHEPA
XHESILDA GASHI

Qytetari/Ekonomi

DORINA RIVENI
DORINA RIVENI

Psikologji/Sociologji

BRIKELA SALIHAJ
BRIKELA SALIHAJ

Filozofi

Gentiana Basha
GENTIANA BASHO

Filozofi

ZAFER YILMAZ
ZAFER YILMAZ

Turqisht

BERNA USTA
BERNA USTA

Turqisht

OMUR UYURCA1
OMUR UYURCA

Turqisht

GRELJON ZAIMI
GRELJON ZAIMI

Turqisht

XHESIKA MEHILLI
XHESIKA MEHILLI

Gjermanisht

KLEJDA VLLAMASI
KLEDA VLLAMASI

Gjermanisht

ERGI LIKA
ERGI LIKA

Edukim Fizik

ROXHERS ZAJA
ROXHERS ZAJA

Edukim Fizik

Rafalejda Rexhepi
RAFALEJDA REXHEPI

Edukim Fizik

ORIOLA MENERI
ORIOLA PALUKA

Edukim Fizik

Shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” 

Kontakt

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

@ Copyright 2022 by Turgut Ozal Education Sh.a