Misioni dhe Vizioni

RRETH NESH

Misioni dhe Vizioni Ynë

Misioni ynë, në shkollën e mesme “Turgut Ozal”, është që të ofrojmë një arsim të cilësisë së lartë, që përgatit nxënësit tanë për t’u bërë qytetarë të përgjegjshëm, të ditur dhe të suksesshëm të botës. Ne përpiqemi që të krijojmë një mjedis mësimor të sigurt dhe mbështetës, që nxit kuriozitetin intelektual, të menduarit kritik dhe kreativitetin. 

Nëpërmjet programeve akademike rigoroze, aktiviteteve të ndryshme jashtëshkollore dhe angazhimit në shërbimin komunitar, ne synojmë t’i fuqizojmë nxënësit tanë, që të jenë individë të sigurt, të dhembshur dhe të respektueshëm, që janë të aftë të japin kontribute domethënëse për shoqërinë. 

Jemi të përkushtuar për përmirësim të vazhdueshëm dhe inovacion në metodologjitë  dhe programet e mësimdhënies, për t’u siguruar që nxënësit tanë të jenë të përgatitur mirë për sfidat e së ardhmes. Ne besojmë në kultivimin e dashurisë për të mësuarit, që zgjat gjithë jetën dhe përgatitjen e nxënësve tanë për sukses, në ekonominë globale të shekullit të 21-të.

0

Vite Ekperiencë

0 +

Studentë të Kënaqur

0 +

Medalje të Fituara

Kontakto Tani!

Stafi jonë është i gatshëm për tju ardhur në ndihmë për çdo pyetje që mund të keni. Ju mund të na kontaktoni dhe vizitoni në adresat e mëposhtme.

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

Dërgo një mesazh!

Success
Faleminderit! Kerkesa juaj u dergua me sukses!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!

Shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” 

Kontakt

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

@ Copyright 2022 by Turgut Ozal Education Sh.a