Ndjehemi krenarë me dy nxënëset tona, Jera Isakaj dhe Ingis Beliu, për arritjet e shkëlqyera në Maturën Shtetërore 2020, duke u kualifikuar tek 10 nxënësit më të mirë në Shqipëri.
Jerës dhe Ingisit iu urojmë suksese të mëtejshme në jetën e tyre të ardhshme akademike!