MIRË SE VINI NË KOLEGJIN "TURGUT OZAL" TIRANË

Një fillim i mbarë
për një të ardhme të sigurt!

Programi Akademik

Programi ynë bazohet në Kurrikulën Ndërkombëtare të Kembrixhit.

Mbështetje për Arsimin e Lartë

Ne jemi të përkushtuar që t'i përgatisim nxënësit tanë për sukses në arsimin e lartë dhe më gjerë.

RRETH NESH

Rreth Nesh

Shkolla e mesme “Turgut Ozal” është një institucion arsimor prestigjioz, i vendosur në zemër të Tiranës, në Shqipëri. E themeluar në vitin 1995, shkolla jonë është pjesë e Turgut Ozal Education Group, një organizatë e njohur që operon në të gjithë Shqipërinë, me shkollat ​​K-12  dhe Universitetin Epoka. Shkolla jonë është e akredituar nga Ministria e Arsimit në Shqipëri dhe nga Cambridge International, gjë që na mundëson që të ofrojmë si kurrikulën vendase shqiptare, ashtu edhe Kurrikulën Ndërkombëtare të Kembrixhit (IGCSE dhe A Levels). 

Si shkollë dygjuhëshe, mësimet në lëndët shkencore, matematikë dhe TIK zhvillohen në anglisht, ndërsa lëndët e tjera sociale, në gjuhën shqipe. Ne ofrojmë gjithashtu gjermanisht dhe turqisht, si gjuhë shtesë. 

Me një histori krenarie prej 28 vitesh, shkolla jonë ka nxjerrë më shumë se 2000 të diplomuar, të cilët tani janë të suksesshëm në fushat përkatëse, në mbarë botën. 

Në shkollën e mesme “Turgut Ozal”, jemi të përkushtuar për të ofruar një arsim të cilësisë së lartë, me mësues të jashtëzakonshëm vendas dhe të huaj, në një mjedis të sigurt dhe të favorshëm.

0

Vite Ekperiencë

0 +

Studentë të Kënaqur

0 +

Medalje të Fituara

ÇFARË OFROJMË NE?

Pse të zgjidhni kolegjin "Turgut Ozal"?

Në shkollën e mesme jopublike “Turgut Ozal”, jemi të përkushtuar që t’u ofrojmë nxënësve tanë një përvojë të jashtëzakonshme arsimore, që i përgatit ata për arritjet në një shoqëri të globalizuar. Ne ofrojmë një sërë programesh dhe shërbimesh, të krijuara për të përmirësuar përvojën shkollore të nxënësve tanë.

REGJISTRIMET

Si të bëheni pjesë e shkollës tonë?

Provimi i Pranimit është i detyrueshëm për të gjithë nxënësit që dëshirojnë të studiojnë në shkollën e mesme “Turgut Ozal”.

Nxënësit që kalojnë me sukses provimin pranues, ftohen më pas të marrin pjesë në një intervistë me ekipin tonë të pranimit. Gjatë intervistës vlerësojmë interesat, ambiciet dhe aktivitetet jashtëshkollore të nxënësit. Kjo na ndihmon të kuptojmë se sa përputhen synimet dhe aspiratat e nxënësit, me misionin dhe vlerat e shkollës sonë.    

Ne ofrojmë gjithashtu 15 bursa të bazuara në merita, për nxënësit më të suksesshëm, bazuar në performancën e tyre në Provimin e Pranimit.   

NXËNËSIT TANË

Çfarë na bën ne ndryshe nga të tjerët?

Në shkollën tonë, besojmë se mësimi shkon përtej klasës duke ofrouar një larmi aktivitetesh jashtëshkollore, të cilat ndiqen dhe pëlqehen në mënyrë masive nga nxënësit tanë.

Aktivitetet
0%
Udhëtimet
0%
Klubet
0%
Shkollat Verore
0%
Të Ftuar Special
0%
0

Vite Ekperiencë


"Turgut Ozal" më dha mbështetje të jashtëzakonshme për përgatitjen për në Olimpiada dhe procesin e aplikimit për në universitet.

Unë nuk do të isha këtu pa mësuesit e "Turgut Ozalit!"

Heidi Durresi M.I.T, SHBA - 100% Bursë

Falë pjesëmarrjes në konkurse të ndryshme që “Turgut Ozal” ka organizuar dhe falë fitimit të Olimpiadave, sot kam mundësinë të formësohem si mjek në spitalin universitar të renditur në vendin e parë në Europë.

Xhulio Popa Charité – Universitätsmedizin, Gjermani


"Shkollimi në "Turgut Ozal" ishte një eksperiencë e paharrueshme, e cila më ka nxitur dëshirën dhe vullnetin për të ndjekur pasionet e mia akademike si edhe më ka pajisur me aftësi të përballoj me sukses sfidat e ardhshme që kam hasur"

Dea Bardhoshi University of California, Berkeley, SHBA

  Mos Hezitoni të Kontaktoni!

  Stafi jonë është i gatshëm për tju ardhur në ndihmë për çdo pyetje që mund të keni. Ju mund të na kontaktoni apo vizitoni në adresat e dhëna.

  STAFI I YNË

  Njihuni nga afër me stafin tonë drejtues

  MUSTAFA GEZEN 2

  MUSTAFA GEZEN

  Drejtori i shkollës
  SONILA SHEHU

  SONILA SHEHU

  Drejtoreshë didaktike
  OMUR UYURCA

  OMUR UYURCA

  Nëndrejtor
  NURAY DONMEZ

  NURAY DONMEZ

  Këshilluese e Arsimit të Lartë
  BUJAR MUZHAQI

  BUJAR MUZHAQI

  Nëndrejtor
  BRENARDO NUREDINI

  BRENARDO NUREDINI

  Koordinator Akademik
  KASTRIOT CAPA

  KASTRIOT CAPA

  Këshilltar Shkollor
  JONIDA HOTI

  JONIDA HOTI

  Shefe e Udhëzimit dhe Këshillimit
  NJOFTIMET E FUNDIT

  Mësoni më shumë rreth aktiviteteve tona të fundit!

  Na ndiqni për të mësuar më shumë rreth aktiviteteve dhe njoftimeve tona të fundit!

  Një traditë e paharrueshme e shkollës sonë është “Muaji i Letërsisë”.Gjatë këtij muaji plot “ethe” dhe emocione vëmendja i shkon…

  Elia Kondi me shumicë votash u zgjodh në krye të senatit .Senati i shkollës do të sigurojë bashkepunim me drejtorinë…

  Sot më 09.10.2020 u mbajtën zgjedhjet për president të senatit të nxënësve të shkollës. Votimet ishin demokratike ku çdo nxënës…

  Shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” 

  Kontakt

  Telefon

  +355 69 318 3041

  Email

  drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

  Adresa

  Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

  @ Copyright 2022 by Turgut Ozal Education Sh.a