Zhvillimi i vazhdueshëm profesional (CPD) ne Turgut Ozal Education sh.a

Në Turgut Ozal Education, ne besojmë se rritja profesionale e stafit tonë mësimor është thelbësore për sigurimin e arsimit të klasit të parë në Shqipëri.Prandaj, ne synojmë vlera të larta në sigurimin e programeve dhe aktiviteteve të dobishme të mirë organizuara të zhvillimit të vazhdueshëm profesional (CPD).Brenda kompanisë sonë, ne kemi një ekip trainerësh të… Continue reading Zhvillimi i vazhdueshëm profesional (CPD) ne Turgut Ozal Education sh.a

Education Today 2020

Don’t miss out – make sure you book your seat for Education Today Conference at Turgut Ozal Colleges on 25 January, hosted by Turgut Ozal Education JSC.The countdown is on till #EducationToday2020! Register now!https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfrc5fpvc3xlJeMmF…/viewform We are looking forward to see you all at the Education Today 2020!#EducationToday2020 #TurgutOzalEducation #Education #21CenturySkills

Experiment time

The experiment done in the lab consisted of potato oxidation. We had two potatoes; one boiled potato and one normal potato. We cut a little of each potato and put it into different test tubes. At each of them we put hydrogen peroxide, H2O2. Then we observed each of the test tube. At the test… Continue reading Experiment time

Winter school in London

Turgut Ozal High School Tirana organized a Winter School in London. Students got intensive IELTS lessons from qualified English teachers and improved their English skills through exercises focusing on speaking and listening. They also visited the most famous attractions in London such as the London Eye, Buckingham Palace, Hyde Park, Chelsea Stadium, Thames River, London… Continue reading Winter school in London

Fillojnë pranimet nëpër universitete

Breana Shehetila, nxënësja e “Turgut Ozal” pranohet në degën e “Health Science” në Universitetin e Torontos, një nga 20 universitetet më të mira në botë. I urojmë fat dhe suksese të mëtejshme! Breana Shehetila, the student from the “Turgut Ozal” has been admitted to the Health Science program at Toronto University, which is among the… Continue reading Fillojnë pranimet nëpër universitete

Albanian Model United Nations

Our students take part in the ” Albanian Model United Nations” (AMUN). “In Lezhe, our students honed their leadership skills at the latest AMUN meeting, working together with fellow students from schools across Albania to tackle such weighty topics as cyber-security/warfare & social/economic equality. Though they represented different viewpoints for their respective delegated countries, they… Continue reading Albanian Model United Nations

Të gjithë së bashku mund të arrijmë shumë

Nisma vazhdon, nxënësit tanë sërish në ndihmë të familjeve në nevojë, të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit. Nxënësit e shkollës së mesme jopublike “Turgut Ozal” kanë organizuar përgjatë muajit dhjetor disa vizita në qytetin e Durrësit, në një prej ambienteve ku gjenden të strehuar familjet që u prekën nga tërmeti i datës 26 Nëntor.… Continue reading Të gjithë së bashku mund të arrijmë shumë

Turgut Ozal Tiranë në Scan

Falenderojmë emisionin Parfume nga televizioni SCAN për vizitën gjatë Muajit të Historisë dhe Gjeografisë, si dhe mësueset përgjegjëse për këtë aktivitet bashkë me nxënësit e shkollës së mesme Turgut Ozal. Por pse është nëntori kaq i rëndësishëm për Shqipërinë tonë? Muaji Nëntor është muaji i lavdisë kombëtare.  Nëntori për ne shqiptarët nuk është vetëm muaji i njëmbëdhjetë… Continue reading Turgut Ozal Tiranë në Scan