Breana Shehetila, nxënësja e “Turgut Ozal” pranohet në degën e “Health Science” në Universitetin e Torontos, një nga 20 universitetet më të mira në botë. I urojmë fat dhe suksese të mëtejshme!

Breana Shehetila, the student from the “Turgut Ozal” has been admitted to the Health Science program at Toronto University, which is among the top 20 universities in the world.
We wish her good luck success!