Transporti

TRANSPORTI

Shërbimi i Transportit

Ne ofrojmë shërbime transporti për nxënësit që kanë nevojë. Autobusët e shkollës mbulojnë zona të ndryshme të Tiranës dhe provincat përreth. 

Ne ofrojmë transport të sigurt dhe të besueshëm, me shoferë dhe staf me përvojë. Autobusët e shkollës janë të pajisur me sisteme kamerash dhe mirëmbahen rregullisht, për të garantuar nivelin më të lartë të sigurisë. 

Ne ofrojmë gjithashtu një shërbim transporti për nxënësit që duhet të ndjekin veprimtari e aktivitete jashtëshkollore, jashtë orarit të rregullt të shkollës. 

Prindërit mund të kontaktojnë departamentin e transportit për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar për këtë shërbim në: mbalci@turgutozal.edu.al

Kontakto Tani!

Stafi jonë është i gatshëm për tju ardhur në ndihmë për çdo pyetje që mund të keni. Ju mund të na kontaktoni dhe vizitoni në adresat e mëposhtme.

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

Dërgo një mesazh!

Success
Faleminderit! Kerkesa juaj u dergua me sukses!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!
Kjo fushë nuk mund të lihet bosh!

Shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” 

Kontakt

Telefon

+355 69 318 3041

Email

drejtoriagjimnaz@turgutozal.edu.al

Adresa

Rruga “Pavarësia” Autostrada Tiranë-Durrës KM 1, Tiranë

@ Copyright 2022 by Turgut Ozal Education Sh.a