Marrë shkas nga ngjarjet e javës së fundit, shkolla e mesme jo-publike “Turgut Ozal” në bashkëpunim me Shërbimin PsikoSocial të shkollës, realizoi një seminar me mësuesit mbi përjetimet personale dhe trajnim mbi menaxhimin e situatave të ndryshme në ditët në vazhdim.
Zyra e Shërbimit PsikoSocial do jetë e hapur gjatë gjithë kohës për suport për nxënës, mësues dhe prindër.
Shpresoj ti kemi lënë pas vështirësitë dhe ti rikthehemi sa më shpejt përditshmërisë tonë.