Konkursi Kombëtar i Debatit

U KUALIFIKUAN NË GJYSËM-FINALE!“Klubi Debatit” i Turgut Ozal mori pjesë në raundin e parë të Konkursit Kombëtar të Debatit. Ato u renditën si shkolla e parë në këtë raund dhe u kualifikuan në gjysëm-finale.Ne i përgëzojmë të gjithë nxënësit e klubit të debatit për performancën e tyre të shkëlqyer.

Mirënjohje për prindërit

Të dashur prindër, Gjithmonë e kemi vlerësuar bashkëpunimin tuaj në rrugëtimin tonë të përbashkët në edukimin e arsimimin e fëmijëve tanë, ndaj dhe sot, duam të shprehim mirënjohjen tonë ndaj jush. Ju keni qenë mbështetja jonë kryesore për të përfunduar me sukses një stad vendimtar të jetës së fëmijëve tuaj, në kohën dhe moshën më […]

Suksese të dashur maturantë

Ju urojmë përzemërsisht suksese maturantëve në provimet e maturës shtetërore!  Për të mbrojtur shëndetin tuaj ju lutemi mos harroni të pajiseni me doreza dhe maskë. Të gjithë nxënësit duhet të jenë të pajisur me mjet identifikimi dhe stilolaps Vendi i provimit: Turgut Ozal Gjimnaz Tiranë Ora e paraqitjes në shkollë: 08:30

Farewell speech for class of 2020

Dear Turgut Ozal High School Graduates of 2019 and 2020, As a result of the unexpected COVID -19, unfortunately, we could not have organized a graduation ceremony for you, but at least, we would like to post our farewell speech for you. The years you have spent at the high school have had unforgettable time […]

Vazhdojmë të marrim lajme për sukseset e nxënësve tanë

Edea Zusi, nxënësja e “Turgut Ozal” pranohet në degën e “International Business Administration” në Universitetin e Tilburgut dhe “Business Administration” në Universitetin e Amsterdamit, Hollandë. Alesia Gjana, nxënësja e “Turgut Ozal” pranohet në degën e “International Bachlor Economics and Business Economics” në Universitetin Erasmus dhe “Economics” në Universitetin e Tilburgut, Hollandë. Denada Shahini, nxënësja e […]

Deklaratë publike

Shoqëria Turgut Ozal EDUCATION Sh.a. është person juridik i të drejtës shqiptare regjistruar në Regjistrin Tregtar të QKB në Republikën e Shqipërisë dhe ka në pronësi të saj institucionet arsimore të liçencuara : kopshtin “Zybeyde Hanim”, shkollën 9-vjeçare jopublike “Turgut Ozal”Tiranë, shkollën e mesme jopublike “Turgut Ozal”Tiranë, shkollën jopublike “Turgut Ozal” K-12, Durrës, “ Memorial […]

Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

Në këto ditë të vështira për të gjithë, kur njerëzimi i bashkuar si asnjëherë tjetër për një qëllim të vetëm, në luftë për jetën, institucionet arsimore “Turgut Ozal” ju urojnë të gjithëve shëndet të plotë! Të nderuar mësues dhe kolegë, veçanërisht ju përgëzojmë njëzëri për përpjekjet dhe altruizmin e treguar nga secili prej jush, ku […]

ChemiCo

Përgëzojmë nxënësit e klasave të 10-ta Uarda Xhaferaj dhe Tedi Jupi për certifikatat ‘’Honourable Mention’’ të marra në konkursin e 6 internacional të Kimisë ‘’ChemiCo’’ gjatë muajit Nëntor 2019 në Singapor. Në këtë konkurs morën pjesë rreth 336 nxënës nga e gjithë bota. We are pleased that our 10 grade students Uarda Xhaferaj & Tedi […]