Përgëzojmë nxënësit e klasave të 10-ta Uarda Xhaferaj dhe Tedi Jupi për certifikatat ‘’Honourable Mention’’ të marra në konkursin e 6 internacional të Kimisë ‘’ChemiCo’’ gjatë muajit Nëntor 2019 në Singapor. Në këtë konkurs morën pjesë rreth 336 nxënës nga e gjithë bota.

We are pleased that our 10 grade students Uarda Xhaferaj & Tedi Jupi who won Honourable Mention at the 6th International Chemistry Competition ChemiCo on November 2019, Singapore. Around 336 students joined the competition from all around the world.