Ju urojmë përzemërsisht suksese maturantëve në provimet e maturës shtetërore! 

Për të mbrojtur shëndetin tuaj ju lutemi mos harroni të pajiseni me doreza dhe maskë.

Të gjithë nxënësit duhet të jenë të pajisur me mjet identifikimi dhe stilolaps

Vendi i provimit: Turgut Ozal Gjimnaz Tiranë

Ora e paraqitjes në shkollë: 08:30