Klubi i Medias vizitoi Panairin Kombëtar të Librit që vjen në vitin e tij të 22-të. Mes titujve të shumtë, nxënësit me syrin e tyre kritik, përzgjodhën tituj interesantë të letërsisë shqiptare dhe të huaj.

Për të gjithë lexuesit, por edhe për të tjerët që kanë kureshtinë dhe dëshirën për të lexuar një libër të mirë: Klubi i Medias i fton të gjithë lexuesit të bëhen pjesë e Panairit!
13-17 nëntor: Planifikoni të jeni në Tiranë per te vizituar Panairin e Librit: do të shihni e shfletoni shumë e shumë tituj të rinj, do të takoni autorë, përkthyes, mund të merrni pjesë në prezantime librash, workshope, seminare….