Qeveria e nxënësve është organi drejtues qendror i studentëve në shkollën e mesme jo-publike “Turgut Ozal”. Ajo është e përkushtuar të mbështesë vlerat thelbësore të shkollës në të gjitha fushat e jetës studentore dhe vazhdimisht përpiqet të përmirësojë mirëqenien e studentëve.

Ishte këto arsyet që, qeveria e nxënësve së shkollës sonë për këtë vit shkollor pa humbur kohë ja filloi punës.

Gjatë mbledhjes së parë të kryesuar nga presidenti i senatit Renis Sanxhaku u njohën me të drejtat dhe obligimet e tyre, u shpërndanë detyrat si dhe u hodh për diskutim plani i tyre i punës.

Ju urojmë suksese dhe presim punën e tyre të shkëlqyer!