Klubi i Medias dhe Fotografisë vizitoi dje Panairin Kombëtar të Librit që vjen në vitin e tij të 21-të. Mes titujve të shumtë, nxënësit me syrin e tyre kritik, përzgjodhën tituj interesantë të letërsisë shqiptare dhe të huaj. Ftojmë të gjithë lexuesit të bëhen pjesë e Panairit!