Albi Ceci, nxёnёs i Turgut Ozal, mori vendin e dytё nё Olimpiadёn Kombёtare tё Informatikёs.
E falenderojmë Albin sё bashku me mentoret qё e ndihmuan nё kёtё arritje, dhe i urojmё suksese nё rrugёtimet e tjera.