Nxenesit tane arriten rezultate shume te mira ne olimpiaden e 8-te Cogitos,duke fituar 23 medalje 👏 👏.

Kjo olimpiade zhvillohet midis nxenesve qe jane pjese e kolegjeve. Nxenesit pjesemarres konkurrojne ne lendet shkencore si matematike, fizike, kimi, biologji, ict dhe ne gjuhen angleze.

Kjo olimpiade eshte nje nisme e mire per nxenesit duke i ndihmuar e pregatitur ata per olimpiada te ndryshme kombetare dhe nderkombetare.

Nje falenderim shkon per mesuesit mentore dhe per te gjithe nxenesit tane qe ne cdo konkurs arrijne rezultate te larta e fitojne gjithmone 🏅.

I urojme suksese te metejshme te gjithe pjesemarresve!