Klasat e 10-ta të shkollës së mesme Turgut Ozal Tirana zhvilluan një ndeshje miqësore volejbolli me vajzat e shkollës 9-vjecare Ardian Klosi.
Të dyja skuadrat treguan se sporti na bashkon në miqësi dhe bashkpunime të mëtejshme.
Suksese!