Sot më 09.10.2020 u mbajtën zgjedhjet për president të senatit të nxënësve të shkollës. Votimet ishin demokratike ku çdo nxënës pati të drejtë të përdorë votën e tij/saj të fshehtë dhe të lirë.

I urojmë suksese nxënëses Elia Kondi, ku me shumicë votash u përzgjodh presidente e senatit të nxënësve të shkollës per vitin shkollor 2020-2021.