Nxënësit e Shkollës Turgut Ozal Tirana Heidi Durrësi, Daniel Budina, Marin Qirjo do të përfaqësojnë Shqipërinë në Edicionin e parë të Cyberspace Mathematical Competition, CMC 2020. Ky event do organizohet virtualisht në SHBA me 12-20 Korrik 2020 dhe do marrin pjesë rreth 75 shtete.
Ju urojmë suksese nxënësve tanë.