U KUALIFIKUAN NË GJYSËM-FINALE!
“Klubi Debatit” i Turgut Ozal mori pjesë në raundin e parë të Konkursit Kombëtar të Debatit. Ato u renditën si shkolla e parë në këtë raund dhe u kualifikuan në gjysëm-finale.
Ne i përgëzojmë të gjithë nxënësit e klubit të debatit për performancën e tyre të shkëlqyer.