Nxënësit e Turgut Ozal nderojnë Shqipërinë me 15 medalje ari, 16 medalje argjendi dhe 7 medalje bronzi, në Olimpiadën e “Owlypia Intellectuals` challenge” organizuar në Universitetin Cambridge, Angli.

Falenderojmë mësuesen shoqëruese, në të njëjtën kohë anëtare të jurisë Adelajda Mujo për kontributin e saj, si dhe 10 studentët pjesëmarrës që kanë përfaqësuar Shqipërinë me arritje të mëdha.