Klasat e 12-ta

Vizitë në bregdetin e Adriatikut dhe në malin e Dajtit!

Nëntori ka mbërritur bashkë me ngjyrat e vjeshtës.  Për t’u bërë pjesë e natyrës dhe për të shijuar momente të bukura pranë saj, nxënsësit e klasave të 12-ta vizituan bregdetin e Durrësit dhe malin e Dajtit.

Ku ka më bukur se të prekësh qiellin dhe të jesh pranë detit në një ditë vjeshtore!

Shëtitje në Kolashin

Maturantët duke kaluar një fundjavë të këndëshme në Kolashin!