Klasat e 10-ta

Vizitë në qytetin historik të Beratit

Aty ku lartësitë bëhen të prekshme!

Një udhëtim tepër i vecantë u zhvillua me nxënëset e klasave të 10-ta për të shijuar turizmin dimëror në një nga vendet më të njohura të Maqedonisë, për pistën e skive, parkun kombëtar dhe liqenin, Mavrova.

Nuk i mungoi këtij udhëtimi as turizmi kulturor, shijimi i natyrës e monumenteve të saj në qytete si Struga e Ohri.