Learn From The Best High School

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Class Room

Class Room

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 Teacher

Teacher

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 Curriculum

Curriculum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Misioni & Vizioni

Përgatitja e individividëve profesionalisht të aftë, por dhe mbartës të vlerave si toleranca, dialogu dhe bashkëpunimi. Edukimi i njeriut të aftë në përcjelljen dhe nxitjen e respektit të individëve ndaj vlerave humane. Qëllimi kryesor i shkolles tone është edukimin e brezave te mbushur me atdhedashuri, mendjehapur, qe do ta perfaqesojne denjesisht Shqiperine duke ju permbajtur principeve te shtetit ligjor dhe demokratik per te cilat ka nevoje e gjithe bota, të aftësoje nxënësit e tij në të gjitha fushat e jetës.

Në themel të arsimit tonë qëndron edukimi i të rinjve të aftë, punëtorë, sociale, të moralshëm, idealistë. Të rrisim brezin e artë të së ardhmes i cili do të përfaqësojë denjësisht Shqipërinë në çdo vend dhe çdo kohë. Të japim kontributin tonë në vazhdimin e miqësisë edhe ruajtjen e vlerave kulturore të përbashkëta.​

ÇFARË OFRON SHKOLLA JONË

PËRKUSHTIM DHE CILËSI

Përgatitje e nxënësve për provimet ndërkombëtare, si dhe në olimpiada kombëtare e ndërkombëtare. Përgatitje e nxënësve për mundësi studimi dhe bursa në universitetet më të mira të botës.

Zhvillimi i talentit dhe aftësive sociale

Edukimi i ndjenjës së përgjegjësisë, arritja e kompetencave organizative, aftësive drejtuese dhe menaxhim i mirë i punës në grup janë disa nga objektivat e klubeve tona.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Laboratorë për shkencat, laboratorë kompjuterash, multimedia dhe sallë 3D, sallë konferencash, bibliotekë, etj.

MËSIMDHËNIE NË GJUHËN ANGLEZE

Megjithëse mësimdhënia e lëndëve shkencore ( Matematikë-Fizikë-Kimi-Biologji-Informatikë ) është në gjuhën angleze. Ne iu mundësojmë nxënësve tanë përvetësimin e tri gjuhëve të huaja.

MËSIMDHËNIE BASHKËKOHORE

Mësimdhënia e bazuar në teknika dhe metoda bashkëkohore. Së bashku me stafin i kualifikuar dhe trajnuar sipas standarteve europiane, bën të mundur të jemi lider në edukim.

PLANIFIKIM DHE KONSULTIM

Kosultimi fillon që në klasën e 10-të, për zgjedhjen e profesioneve, degëve dhe universiteteve nga zyra e Këshillimit të Karrierës.

Our Teacher

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
James

James

Anna

Anna

Marie

Marie

0 +

Students

0 +

Teacher

0 %

Graduates

0 +

National Awards

Quality Education

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 Positive learning environment

Positive learning environment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Learning program after-school

Learning program after-school

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Our Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Daniel Doe
  Daniel Doe

  Professor

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

   Nina Doe
   Nina Doe

   Alumni

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

    Mia Doe
    Mia Doe

    Professor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

     John Doe
     John Doe

     Professor

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

     Graduation 2021

     Postimet e fundit

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

     Useful Link

     Kontakt

     © 2022 Turgut Ozal EDUCATION sh.a. Të gjitha të drejtat e rezervuara!