Arritjet Ndërkombëtare

Olimpiada VIII Europiane e Matematikës

Heidi Durrёsi, nxёnёse e Turgut Ozal, pёrfaqёsoi Shqipёrinё nё Olimpiadёn VIII Europiane tё Matematikёs pёr Vajza, qё u mbajt kёtё vit nё Ukrainё, duke fituar njё Medalje Nderi.

Falenderojmё mesuesit e pёrkushtuar, tё cilёt me anё tё punёs sё palodhur kanё ndihmuar nё trajnimin e nxёnёsve tё olimpiadёs. Shpresojmё qё kjo arritje tё jetё shkas pёr suksese tё mёtejshme.

352

Approved projects

120

Returning customers

17

Award nomination

23

Years of experience

World Scholar’s Cup

Në kompeticionin ndërkombëtar “World Scholar’s Cup”, të mbajtur në Sarajevë, Bosnje më 1-2 Prill, morën pjesë 24 shkolla nga 3 shtete me rreth 300 nxënës pjesëmarrës.

Shkolla jonë u përfaqësua nga 9 konkurent të cilët u ndanë në 3 grupe ku arritën të fitonin 56 medalje nga kategoritë e shumta.

Olympia

Një tjetër arritje ndërkombëtare nga studentët tanë

Nxënësit tanë morën medaljen e tyre nga organizatorët e OWLYPIA. Ata konkurruan me rreth pesë mijë studentë nga 31 vende të botës në 24 Nëntor 2018. Studentët tanë morën 10 medalje ari, 4 medalje argjendi, 1 medalje bronzi në kategori të ndryshme dhe si ekip ata morën vendin e parë në 31 vende.