Alumni

Stay tuned and receive updates

Ori Hoxha

Bioinxhinier në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley, SHBA

FABIO HODO

Inxhinieri e Hapësirës ajrore dhe Astrofizikë, Universiteti i Minnesota-s,Minneapolis, SHBA

ORKIDEA KRAJA

Arkitekturë në Universitetin e Illinoisit, Chicago.

Matura ndër vite

1
Matura
1
Maturantë
1
Maturantë Aktualë
1
Medalje